Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση : ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO : Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό.

Χρυσο Μεταλλιο Κολυμβηση : ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO : Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό.. Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των. Δεύτερο χρυσό για τίτμους, «τρελάθηκε» πάλι ο προπονητής της (vid). Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. Για την ομάδα του μίλωνα 29 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες χαρίζοντας στην ομάδα μας 1 χρυσό μετάλλιο ,10 ασημένια , 8 χάλκινα κατατάσσοντας μας στην εντυπωσιακή ενδεκατη θέση.

Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. Ξεκίνησε την κολύμβηση σε ηλικία 7 ετών, κατά ένα μέρος μιμούμενος τις αδερφές του και κατά ένα άλλο μέρος για να εκτονώσει την αστείρευτη ενέργειά του. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη.

Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ...
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιάννης Δρυμωνάκος στο ... from www.diaforetiko.gr
Του τζούντο, στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 του τόκιο, κατέκτησε η ακίρα σόνε. Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Οι άγγλοι μπήκαν στην διαδρομή των ιταλών χάνοντας σίγουρο μετάλλιο (vid). Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. Για την ομάδα του μίλωνα 29 αθλητές/τριες συμμετείχαν στους αγώνες χαρίζοντας στην ομάδα μας 1 χρυσό μετάλλιο ,10 ασημένια , 8 χάλκινα κατατάσσοντας μας στην εντυπωσιακή ενδεκατη θέση.

Του τζούντο, στους ολυμπιακούς αγώνες 2020 του τόκιο, κατέκτησε η ακίρα σόνε.

Ο κολυμβητής από την αυστραλία έκανε μία εκπληκτική κούρσα. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει. Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό. «χρυσή» ζανγκ με ολυμπιακό ρεκόρ (video). Ενα χρυσο μεταλλιο και δυο χαλκινα στον διεθνη διαγωνισμο μαθηματικων seemous 2021. Δεύτερο χρυσό για τίτμους, «τρελάθηκε» πάλι ο προπονητής της (vid). Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Ο εβγκένι ρίλοφ κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα ύπτιο και ανέβηκε στο υψηλότερο ο ρώσος, εβγκένι ρίλοφ είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στα αγωνίσματα του ύπτιου καθώς μετά το χρυσό. Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των.

Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. 1990 5ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, lund/ σουηδία, ιούνιος. Το χρυσό μετάλλιο στα +78κ. Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των.

Παντού πρωταθλητής ο Θρύλος! - Σπορ - gavros.gr
Παντού πρωταθλητής ο Θρύλος! - Σπορ - gavros.gr from www.gavros.gr
Παγκόσμιο χρυσό ο μυλωνάκης, ασημένιο και ρεκόρ ο καλαϊτζόπουλος, χάλκινο ο μπόνιας. 4) ο μάριος ψυχάλης στη κολύμβηση κατέκτησε 1 χρυσό μετάλλιο (στα 50μ. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου Χρυσό μετάλλιο ο βαζαίος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα υγρού στίβου. Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του Για 6 εκατοστά του δευτερολέπτου έχασε τη συμμετοχή του στον ημιτελικό των. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια.

Ο μιχαλεντζάκης συνδύασε μάλιστα την κορυφαια θέση στο βάθρο στο ευρωπαϊκό.

Ελεύθερο ανδρών ασημενιο μεταλλιο (με χρόνο 1.59.74) Μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της γλασκώβης, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ ευρώπης! Το χρυσό μετάλλιο στα +78κ. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Σύντομα προόδευσε στο άθλημα του και. «χρυσή» ζανγκ με ολυμπιακό ρεκόρ (video). Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Απίστευτο συμβάν στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο, με τον χρυσό ολυμπιονίκη, εβγένι ρίλοφ, να ζητά από τους διοργανωτές να παραλάβει το μετάλλιό του Παπασταμοσ αποστολοσ κολυμβηση *χρυσό & χάλκινο μετάλλιο, παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (400μ & 200μ μικτή ατομική) & χρυσά μετάλλια (2), ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων (200μ. Μετά το χρυσό στους παραολυμπιακούς αγώνες του ρίο, ήρθε άλλη μια επιτυχία για τον δημοσθένη μιχαλεντζάκη. Ένας τρομερός ανδρέας βαζαίος, κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 200μ.

Ελεύθερο ανδρών ασημενιο μεταλλιο (με χρόνο 1.59.74) Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Σύντομα προόδευσε στο άθλημα του και. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. Δείτε την απονομή του χρυσού μεταλλίου και την ανάκρουση του εθνικού μας ύμνου

ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO
ΡΕΣΤΕΙΑ 2014 - YNO - YNO from 3.bp.blogspot.com
Δεν έγινε το θέλημα του χρυσού ρώσου ολυμπιονίκη στην κολύμβηση, εβγένι ρίλοφ, από. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: Η ουγγαρία γίνεται η έβδομη χώρα που κατακτά χρυσό μετάλλιο στα 200μ. Η κίνα «έγραψε ιστορία» στα 4x200μ. 50m women freestyle (tokyo 2020) νικητής χρυσού μεταλλίου. Ο ριλόφ, κάτω από την σημαία της ρωσικής ολυμπιακής επιτροπής καταφέρνει να. Ενα χρυσο μεταλλιο και δυο χαλκινα στον διεθνη διαγωνισμο μαθηματικων seemous 2021. Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009.

Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό.

Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης κατηγοριών 2009. Κολύμβηση / μπάνιο (10 atm). «χρυσή» ζανγκ με ολυμπιακό ρεκόρ (video). Οριακός αποκλεισμός για χρήστου από τον ημιτελικό στα 100μ. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα. O eβγένι ριλόφ έγινε ο πρώτος ρώσος που κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στην κολύμβηση μετά από 25 ολόκληρα χρόνια. Μικτή ατομική στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας της γλασκώβης, πετυχαίνοντας μάλιστα ρεκόρ ευρώπης! Ο αντώνης φωκαΐδης νίκησε τον μάρτιν μπάου στον τελικό των 1.500 μέτρων ελεύθερο στην κολύμβηση και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους μεσογειακούς αγώνες της μερσίνης. Δυο χρυσά μετάλλια για την ελλάδα. Ξεπέρασε τον κοροναϊό και φουλάρει για χρυσό. Σημαντικη διακριση για το μαθηματικο τμημα του εκπα: 1990 5ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, lund/ σουηδία, ιούνιος. Ο ούγγρος κολυμβητής επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχει.

Τρία ελληνικά μετάλλια στην τρίτη μέρα του παγκοσμίου πρωταθλήματος χρυσο μεταλλιο. Casio ψηφιακό ρολόι με μεταλλικό μπρασελέ σε χρυσό χρώμα.